דבר ראש תוכנית תואר שני במנהל עסקים למצטייני תואר ראשון

שלום למתעניינים וברוכים הבאים,

אני גאה להציג בפניכם את מסלול המצטיינים של בית הספר למנהל עסקים פרופ' בני לאוטרבךבאוניברסיטת בר אילן.

מסלול זה הוא ייחודי.

ב-2010 כשהייתי ראש בית הספר למנהל עסקים הגיתי את התוכנית. שאפתי להעלות עוד יותר את רמת הסטודנטים שלנו בתוכנית ה-MBA ולמשוך את הסטודנטים הטובים ביותר בשוק לתוכניתנו. הרעיון שהתגבש היה: מסלול מיוחד למצטייני תואר ראשון, מסלול שיכבד אתכם (אנו מאמינים ביכולותיכם ואיננו דורשים בחינת GMAT), מסלול שיתחשב בכם (מערכת הלימודים מתוכננת לאנשים עובדים) ומסלול שיאיץ אתכם (התואר מושג ב-15 חודשים, למי שלא זקוק להשלמות). כל זאת כמובן בלי לוותר על הרמה האקדמית הגבוהה ותוך מתן שרות יעוץ לסטודנטים ברמה שאינה מוכרת באוניברסיטאות.

ההצלחה לא איחרה לבוא. למרות הדרישות הגבוהות, מספר המועמדים ומספר הסטודנטים בפועל בתוכנית עלה מדי שנה. נאלצנו (במידה מסוימת של סיפוק) להעלות מידי שנה את סף הקבלה לתוכנית, כך שלא נחרוג מגודל הכיתות המירבי המקובל עלינו (עד 50 סטודנטים לכיתה). אני מודה לכל אלה שסייעו בהצלחת התוכנית ומתחייב לשמור על רמתה הגבוהה.

אנא, עיין/עייני גם בחומר ההסבר הנוסף על התוכנית המוצג באתר זה ואל תהסס/י לפנות אלינו בשאלות אל revital.shani@biu.ac.il.

תודה על התענינותך

פרופ' בני לאוטרבך

ראש תוכנית תואר שני במנהל עסקים למצטייני תואר ראשון.