אירועים

טקס הענקת תואר מוסמך תשע"ד

ביום חמישי, כ"א בסיון התשע"ד, 19 ביוני 2014, התקיים טקס חלוקת תארי מוסמך של בית הספר למינהל עסקים, של התוכנית הרגילה, בה סיימו 238 מוסמכים, של תוכנית המצטיינים, בה סיימו 158 מוסמכים, ושל התוכנית הבינלאומית (IMBA), בה סיימו 25 מוסמכים.
האירוע החל בצעדה אקדמית מרשימה של הבוגרים והמוסמכים ושל הסגל האקדמי בבתי הספר למינהל עסקים ולעבודה סוציאלית ובמחלקות לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה ופסיכולוגיה.

את הטקס פתח הרקטור היוצא, פרופ' חיים טייטלבאום, שבירך את הבוגרים על הישגם, ואיחל להם הצלחה עם צאתם לדרכם החדשה. פרופ' זמירה מברך, דיקנית הפקולטה למדעי החברה, ריגשה את הנוכחים שפתחה את דבריה בתפילה למען הנערים החטופים. כן נשאה דברים נציגת הבוגרים, שסיימה לימודיה בהצטיינות.
טקס חלוקת התארים לווה בשירה, שהנעימה את הערב.

טקס הענקת תואר מוסמך תשע"ב

טקס הענקת תואר מוסמך תשע"בבא' בתמוז התשע"ב התקיים טקס חלוקת תארים של בית הספר למינהל עסקים. תחילה התקיים טקס מרכזי לחלק מבוגרי הפקולטה למדעי החברה, שיועד, יחד עם מוסמכי בית הספר, גם לבוגרי המחלקות כלכלה וסוציולוגיה ולמוסמכיהן וכן לבוגרי בית הספר לעבודה סוציאלית ומוסמכיו. הטקס התקיים בפארק האחדות ע"ש משפחת דהאן, וזאת לאחר צעדה אקדמית של המוסמכים והבוגרים, לבושי גלימות חגיגיות.
את הטקס כיבדו בנוכחותם רקטור האוניברסיטה, פרופ' חיים טייטלבאום, וכן פרופ' זמירה מברך, דיקאנית הפקולטה למדעי החברה, שנשאו דברים. הם בירכו את הבוגרים והמוסמכים הטריים ואת בני משפחותיהם ואיחלו להם הצלחה רבה בהמשך דרכם.
הטקס נתקיים בנוכחותם של חברי הסגל האקדמי והמינהלי מהמחלקות השונות. בטקס נשאה דברים גם נציגת המוסמכים, שסיימה תואר שני עם תזה בבית הספר לעבודה סוציאלית. את הטקס המרגש ליוותה בשירה חבורת הזמר של אוניברסיטת בר אילן. מיד בתום הטקס, פנו מוסמכי בית הספר למינהל עסקים לעמדות, בהן חולקו התעודות במעמד מרצי בית הספר.

טקס הענקת תואר מוסמך תשע"א

בסיוון תשע"א התקיים טקס חלוקת תארים של בית הספר למינהל עסקים, בו הוסמכו 340 סטודנטים לתואר שני.
את הטקס כיבדה בנוכחותה פרופ' מברך, דיקאנית הפקולטה למדעי החברה, שבירכה את המוסמכים החדשים והביעה תקוותה כי יישאו בגאווה את שם המוסד בו למדו.
סגן ראש בית הספר, ד"ר רועי גלברד, איחל הצלחה רבה לבוגרים והתחייב בפניהם כי בית הספר מצדו יעשה כל מאמץ לשמר ולשפר, ומהם ביקש לשמור פינה חמה בלב לבית הספר ולהישאר בקשר דרך ארגון הבוגרים.
נציגת המוסמכים, גב' מיכל כץ, קראה לחבריה לנצל את הכלים שקיבלו לעשיית הדברים נכון, בכדי לבחור ולעשות את הדברים הנכונים וכן להעז ולבחור בדרכים חדשות ובלתי מוכרות.
את הערב המרגש ליוו קטעי נגינה.

<< לרשימת בוגרי תואר שני-תשע"א

טקס הענקת תואר מוסמך תש"ע

טקס הענקת תואר מוסמך תש"עביום רביעי, כ"ז בסיוון התש"ע, 9 ביוני 2010, התקיים טקס חלוקת תארי מוסמך של בית הספר למינהל עסקים. את הטקס כיבד בנוכחותו פרופ' שמואל סנדלר, דיקן הפקולטה למדעי החברה, אשר בירך את המוסמכים עם צאתם לדרכם החדשה. בטקס נשאו דברים גם ראש בית הספר, פרופ' בני לאוטרבך ונציג המסיימים, מר מנחם גרינפלד. לאחר הברכות וקטעי הנגינה, חולקו התעודות ל-250 מוסמכי תוכנית המוסמך במנהל עסקים (MBA) וכן לבוגרי התוכנית הבינלאומית (International MBA).

<< לרשימת בוגרי תואר שני-תש"ע

טקס הענקת תואר מוסמך תשס"ט

טקס הענקת תואר מוסמך תשס"טעבור 283 מוסמכי התואר השני במינהל עסקים, היה טקס חלוקת התארים בי"ח סיון התשס"ט רגע של שיא - אירוע אליו התנקזו מאמצים רבים, זמן והשקעה לא מועטה.
את הטקס כיבד בנוכחותו פרופ' יוסף מניס, רקטור האוניברסיטה, שבירך את המוסמכים ואת פוטנציאל תרומתם לחברה הישראלית.
כן נשאה דברים פרופ' יפה מכנס, ראש בית הספר דאז.
מרצים שונים מבית הספר באו לברך את המוסמכים ביום חגם.
בשם הסטודנטים בירכה גב' אלינור מנצור, בוגרת ההתמחות במימון, שהעלתה על נס את תרומת בית הספר לה ולחבריה ואת האחריות המוטלת על כתפי המוסמכים להשפעה על המשק הישראלי ולהובלתו.
בטקס המרגש נטלו חלק עשרות רבות של סטודנטים מבין מוסמכי בית הספר בתוכניות המיוחדות ובתוכנית MBA.

<< לרשימת בוגרי תואר שני-תשס"ט

טקס הענקת תואר מוסמך תשס"ח

טקס הענקת תואר מוסמך תשס"חביוני תשס"ח נערך טקס חלוקת תארים לתואר שני במינהל עסקים.
הטקס החגיגי והמכובד כלל את נאומיהם של דיקן הפקולטה למדעי החברה, פרופ' שמואל סנדלר וראש בית הספר למינהל עסקים, פרופ' יפה מכנס.
כמו כן, בטקס נשא דברים גם נציג הסטודנטים, מר רואי זרחיה, שהוסמך בהתמחות מערכות מידע, אשר בירך את חבריו לדרך.
הטקס לווה במס' קטעי נגינה מרגשים.
בסיום הטקס הוקראו כל שמות המוסמכים והם נקראו לעלות לבמה לשם קבלת התואר.
מספר גדול ממרצי בית הספר כיבדו את הטקס ואת 293 המוסמכים בנוכחותם.
.

<< לרשימת בוגרי תואר שני-תשס"ח