דבר ראש תוכנית תואר שני במנהל עסקים למצטיינים

שלום למתעניינים וברוכים הבאים,

אני גאה להציג בפניכם את מסלול המצטיינים של בית הספר למנהל עסקים פרופ' בני לאוטרבךבאוניברסיטת בר אילן.

מסלול זה הוא ייחודי.

ב-2010 כשהייתי ראש בית הספר למנהל עסקים הגיתי את התוכנית. שאפתי להעלות עוד יותר את רמת הסטודנטים שלנו בתוכנית ה-MBA וליצור נבחרת של הסטודנטים הטובים ביותר בשוק. הרעיון שהתגבש היה: מסלול מיוחד למצטייני תואר ראשון, מסלול שיכבד אתכם (אנו מאמינים ביכולותיכם ואיננו דורשים בחינת GMAT), מסלול שיתחשב בכם (מערכת הלימודים מתוכננת לאנשים עובדים) ומסלול שיאיץ אתכם (התואר מושג ב-15 חודשים, למי שלא זקוק להשלמות). כל זאת כמובן בלי לוותר על הרמה האקדמית הגבוהה ותוך מתן שרות יעוץ אישי לסטודנטים ברמה שאינה מוכרת באוניברסיטאות.

ההצלחה לא איחרה לבוא. למרות הדרישות הגבוהות, למעלה ממאה סטודנטים מצטרפים לתכנית מידי שנה.

אני מודה לכל אלה המסייעים בהצלחת התוכנית, ומתחייב לשמור על רמתה הגבוהה והמוניטין שלה.

אנא, עיין/עייני גם בחומר ההסבר הנוסף על התוכנית המוצג באתר זה ואל תהסס/י לפנות אלינו בשאלות אל anat.roth@biu.ac.il

תודה על התעניינותך!

פרופ' בני לאוטרבך