מסורת של מצוינות – יונתן הופמן, בוגר בית הספר, הוא הזוכה בגמר Capsim Challenge

זה קורה בפעם השלישית!!

אחרי זכייתו של מאיר כהן בגמר בסתיו 2018 ושל אבי תורג'מן באביב 2019, שוב מגיע סטודנט של בית הספר למקום הראשון בתחרות Capsim Challengeיונתן הופמן שלנו הוא הזוכה בגמר התחרות באביב 2021.

מתוך כ 100,000 סטודנטים למנהל עסקים ביותר מ 900 אוניברסיטאות בעולם שמשתמשים כל שנה בסימולציות של חברת Capsim, התחרו במוקדמות התחרות הבינ"ל כ 150 צוותים מצטיינים על הזכות להיות אחד משישה צוותים בגמר.

יונתן הופמן מבית הספר למנהל עסקים בבר אילן הצטיין כבר בשלב המוקדמות, ועלה לגמר מהמקום הראשון.

גמר התחרות נערך במוצאי שבת, י"ח באייר התשפ"א, ה1 במאי 2021. על פי כללי תחרות הגמר בכל שעה הסימולציה התקדמה שנה קדימה, והסטודנטים התחרו זה בזה לאורך 7 שעות רצופות (8 שנים של ניהול החברה).

כבר משלביה הראשונים של התחרות, ביצועיה של החברה בניהולו של יונתן היו טובים בכל המדדים מאלו של מהמתחרים מאוניברסיטאות בארה"ב, הודו ותאילנד.
והנה - לאחר בדיקת התוצאות של החברות השונות, הוכרז כי יונתן הופמן מבית הספר שלנו זכה במקום הראשון
!!!

אנו שמחים וגאים בהישגו הנפלא של יונתן, מברכים אותו על הצלחתו, ובטוחים כי ימשיך באותה רוח של מצוינות ושאיפה לפסגה.

"אנחנו במפה ואנחנו נשארים במפה - לא רק בספורט, בהכל" ט.ב

מוזמנים להתרשם מנתונים נוספים על תוצאות התחרות בפרסום שלנו בדף ה FB של בית הספר ולשתף!

תאריך עדכון אחרון : 05/05/2021