הנחיות לבניית תוכנית הלימודים תשפ"ה - שיווק ופיתוח עסקי- שנה ב' - תוכנית מצטיינים

הנחיות רישום אלו תקפות רק לגבי סטודנטים שנרשמו לקורסי סמסטר קיץ של תוכנית המצטיינים.

סטודנטים שלא נרשמו לסמסטר קיץ, מתבקשים לפנות במייל עם רשימת הקורסים המבוקשים להשלמת הליך ההרשמה.

ראשית, אנא וודאו שמעמדכם מוסדר ("מן המניין") וששילמתם את שובר המקדמה.

סטודנט שמופיע כ"מן המניין בתנאי" יפנה בדחיפות לבית הספר ללימודים מתקדמים להסדרת מעמדו.

כניסה למערכת אינבר

בכניסה למערכת האינ-בר  בחלון הזמן שהוקצה- להקיש שם משתמש ומספר נייד- לחתום על ההצהרה וההתחייבות - רישום לקורסים (לרדת למטה עד שמגיעים לאשכולות של שנה ב').

שימו לב שבייעוץ הווירטואלי מופיעים לכם כל האשכולות, גם אלו של השנה שעברה. אם טרם קיבלתם ציון על קורסים אותם כבר עשיתם, הקורסים יופיעו לכם באשכול ויתאפשר לכם להירשם אליהם. כמובן, למען הסר ספק, אין להירשם שוב לקורסים שכבר הייתם רשומים אליהם השנה. כמו כן, בכל מקרה יופיע לכם אשכול של קורסים חלופיים לפטור, גם אם אין לכם פטורים או כבר המרתם את הפטורים בקורסים חלופיים.

מתווה הלימודים: הלימודים יתקיימו באופן משולב, כך שחלק מהשיעורים יתקיימו באופן פרונטאלי וחלקם דרך מערכת הזום. בשבוע הראשון אתם לומדים את כל הקורסים בקמפוס. מהשבוע השני ואילך, אתם לומדים את ימי ראשון ושישי מהקמפוס לסירוגין. למען הסר ספק – ההרצאות לא יוקלטו!
מועדי הבחינות בקורסי התואר במנהל עסקים יתקיימו בכלל ימי השבוע, בדרך כלל בשעה 9:00 בבוקר, ולאו דווקא בימי הלימוד. זאת כדי לאפשר פריסה מיטבית של הבחינות, בכפוף לאילוצים הקיימים.

רשימת קורסי המגמה והאשכולות- תכנית מצטיינים שנה ב' תשפ"ה- שיווק ופיתוח עסקי

סמסטר

מספר הקורס

שם הקורס

יום

שעה

הערות

א

קבלת החלטות צרכניות

א'

יצירתיות בשיווק ופיתוח מוצרים

א'

שימושי ביג דאטה

אשכול שיווק דיגיטלי

ניהול חדשנות ויזמות

אשכול שיווק חדשנות ויזמות

כלים מתקדמים לניהול השיווק

כלים יישומיים בשיווק דיגיטלי

אשכול שיווק דיגיטלי

70-598 כלים ושיטות להערכת הזדמנויות ומיזמים ו' 12-14 אשכול שיווק חדשנות ויזמות

סטודנט אשר יעמוד בדרישות האשכול יקבל אישור נוסף על כך בתום לימודיו (לא יופיע על תעודת התואר). סטודנט יכול לבחור האם ללמוד אשכול זה או אחר, או לבחור בכל משבצת זמן את הקורס שמעניין אותו, ללא בחירה באשכול (בכפוף למקומות פנויים).

1. חובת יהדות לתואר שני:
    לאחר הרישום לקורסי ההשלמה מומלץ להירשם לקורסי יהדות. כיוון שמדובר במכסת מקומות מוגבלת.
    בסרגל מצד ימין - אשכול לימודי -  לימודי יסוד ביהדות
    שימו לב! יש לכם אפשרות לקחת קורס סמסטריאלי של 2 ש"ש באשכול שנקרא קורס יהדות מתוקשב למתמחי מנע"ס בלבד
    בוגרי אוניברסיטת בר-אילן מחויבים בלימודים בהיקף של 2 ש"ש לכל התואר.
    בוגרי מוסדות אקדמאיים אחרים מחויבים בלימודים בהיקף של 4 ש"ש לכל התואר.
    בקשה לפטור מקורסי יהדות יש להגיש דרך אתר האינ-בר -בקשות ואישורים - רשימת בקשות

2. קורסים חלופיים לפטור: מי שקיבל פטור מקורס בתואר– מחויב לקחת קורס אחר להשלמת מכסת השעות.
    א. קורסים שהוגדרו כקורסים חלופים לפטור – אלו מופיעים באשכול ייחודי הנקרא "השלמה למכסת שעות   לתואר למקבלי פטורים".
    שימו לב שיש שם כמה קורסים שהם מתוקשבים ויכולים להוות תחליף לפטור. לתשומת לבכם: גם בקורס מתוקשב יכולים להיות מפגש או יותר, בדרך כלל בזום.
    ב. קורסים של התמחות אחרת המתקיימים באותה משבצת זמן – בכפוף לדרישות הקדם ולמקום פנוי. ניתן יהיה להירשם דרכנו.
    ג. קורסי אשכול על דירקטורים– סטודנטים שזכאים לפטור יכולים לקחת את קורסי אשכול העל, דירקטורים למתקדמים וניתוח דוחות פיננסיים, כחלק ממכסת השעות לתואר ולא כקורסים עודפים. פרטים נוספים על אשכול העל בהמשך

הערה חשובה לגבי ספירת נקודות הזכות באשכול לבעלי פטור: סטודנט שקיבל פטור מקורס תואר, הקורס לא יופיע באשכול, אבל כן ייכלל בספירת מספר הנקודות/הקורסים באשכול. לדוגמה – סטודנט שקיבל פטור מניהול השיווק, בעת בחירה ב"שיבוץ מרשימה", הקורס לא יופיע (שכן הסטודנט פטור ממנו), אבל כשהסטודנט יסיים לקחת את כל שאר הקורסים באשכול, יופיע לו כיתוב באדום שחסר קורס אחד מאשכול זה (למרות שאינו יכול לקחת את הקורס, כי הוא פטור ממנו). יש לקחת קורס חלופי לפטור זה.

1. קורסי מסלול היזמות והחדשנות בשנה ב': סטודנטים הלומדים את המסלול ביזמות ובחדשנות, במקום להירשם לפרקטיקום בשיווק, עליכם להירשם לפרקטיקום ביזמות 70787. הרישום לפרקטיקום זה הוא דרכנו. כמובן, וודאו שסיימתם את חובות קורסי היזמות – מבוא ליזמות, ניהול חדשנות ויזמות וייזום חברות הזנק.

2. קורסי אשכול הדירקטורים בשנה ב': סטודנטים שבחרו לקחת את אשכול הדירקטורים, צריכים בנוסף לקורס דירקטורים משנה א' להוסיף לתוכנית הלימודים את הקורסים ניתוח דוחות כספיים, 70-640 ודירקטורים למתקדמים 70-641. קורסים אלו יתקיימו בזום מלא בימי שני בין 18:00 ל-21:30.
    (סטודנטים שלקחו בשנה א' את טיפוח מצוינות בשירות, לא יוכלו לקחת את אשכול הדירקטורים).

3. חלונות זמן לבחירה מהאשכולות: בהמשך לבחירה משנה א' (שיווק דיגיטלי ושיווק במדיה חברתית – באשכול שיווק דיגיטלי, שיווק מיזמים טכנולוגיים – באשכול שיווק וניהול חדשנות), בסמסטר א' ביום ו' בשעות 8:00 ו12:00 מתקיימים קורסי האשכול, על פי הטבלה שלעיל.

4. לימודי אנגלית:  למתחילי תשפ"ג - וודאו שמופיע לכם במערכת במסך הרישום למעלה לצד המילים רמתך באנגלית הכיתוב "ללא חיוב אנגלית". אם יש איזושהי בעיה, יש לטפל בה למול היחידה לאנגלית כשפה זרה. מי שהתחיל לימודיו לפני שנת תשפ"ג, או מתכנן לעבור למסלול עם תזה, עליו לוודא שהוא סיים את חובות האנגלית. מספר הטלפון: 03-5318237 או דרך טופס הפנייה

5. תוכנית מובנית מחייבת: עליכם להירשם ע"פ המופיע בטבלת הקורסים, בסדר שמופיע בטבלה. כל חריגה מתוכנית הלימודים דורשת אישור בכתב של ראש המגמה או של ראש בית הספר/סגן ראש בית הספר.

יצירת קשר עם גורמי אוניברסיטה:

היחידה ללימודי יסוד ביהדות: טלפון 035318671 או 035318361 yesod@biu.ac.il

המדור ללימודי תואר שני: ma.office@biu.ac.il

מוקד השירות והגיוס: בטלפון 9392* או בשירות הווטסאפ שלהם במספר 052-6171988

היחידה לאנגלית שפה זרה: efl.unit@biu.ac.il או בטלפון: 03-5318237

התאמות לסטודנטים עם לקות למידה: באתר מדור תמיכה והנגשה

הערה: לבעיות טכניות במערכת הרישום (חסימה כספית, אי פתיחת חלון זמן וכו'), יש לפנות אל מרכז שירות וגיוס.

במהלך ימי הרישום, אנו נעמוד לרשותכם בכתובת המייל. עם זאת, בשל העומס הרב בימים אלו, אנא התאזרו בסבלנות. כמו כן, אנא נסו להימנע מפנייה בנושאים שאינם קשורים ישירות לרישום, ואפשרו לנו לתת את השירות המיטבי לכלל הפונים.

בברכת הצלחה וחווית לימודים מהנה ופורה!