שיתוף פעולה עם Lauder Business School

במסגרת שיתופי הפעולה הבינלאומיים שמקיים בית הספר למנהל עסקים בבר-אילן, מוזמנים הסטודנטים שלנו ליטול חלק בקורסים שמקיים ביה"ס ע"ש לאודר שבווינה, אוסטריה. במסגרת שיתוף פעולה זה, נבחרים מדי שנה שני קורסים המיועדים לסטודנטים הלומדים בתוכניות ה-IMBA וה-MBA של בר-אילן. קורסים אלו יכולים לשמש כתחליפי פטור ללומדים בכל ההתמחויות (מימון, שיווק, ניהול, מערכות מידע), וכן יכולים להחליף קורסי ליבה של התואר (על פי החלטת ראש ההתמחות).

הקורסים ניתנים על ידי מרצי אוניברסיטת לאודר ומועברים בשפה האנגלית.
המפגשים הראשונים בקורסים אלו מתקיימים בחודשים מאי ויוני ומועברים בזום. במהלך חודש יולי מתקיימים מפגשים פרונטליים מרוכזים בווינה, במסגרת ביקור של שמונה ימים. במהלך הביקור מתקיים גם סיור בעל אופי לימודי, המעשיר את המשתתפים בחוויית לימוד והיכרות בינלאומיים.

עלות הטיסה והשהות בווינה היא על חשבון  הסטודנט, אך הסדר השהות הוא בעלות נמוכה מאוד.
מידע מפורט מפורסם מדי שנה במהלך חודש מרץ. כדאי להמשיך ולעקוב!

לפרטים

לשאלות ולמידע נוסף ניתן לפנות אל Cindy.Sinvani@biu.ac.il