תוכנית EMBA למגזר הציבורי

Upcoming Lectures
Previous Lectures
- הרצאת אורח במסגרת סמינר "מנהיגים במגזר הציבורי" דורית סלינגר, הממונה על רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון
דורית סלינגר, הממונה על רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון
-

דורית סלינגר, הממונה על רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון. הרצתה השבוע בפני תלמידי המסלול הציבורי בתכנית המנהלים Executive MBA בבית הספר למנהל עסקים -אוניברסיטת בר-אילן. בהרצאתה המחכימה והמעניינת תיארה סלינגר תהליכים משמעותיים אשר הובילה במסגרת תפקידה כרגולטורית, ודיברה על דרכים בהן היא פועלת על מנת לצמצם את הפער העצום שבין החוסך והמבוטח לחברות בתחום לבין הגנה על אזרחים פרטיים, ועל החשיבות בהנגשת מידע בנושאים כלכליים לציבור ודרכים לקדם זאת. לידיעה באתר הפייסבוק של ביה"ס

dorit selenger

- הרצאת אורח במסגרת סמינר "מנהיגים במגזר הציבורי" תא"ל (מיל') דורון גביש
תא"ל (מיל') דורון גביש

doron gavish

תא"ל (מיל') דורון גביש הרצה השבוע בפני תלמידי המסלול הציבורי בתכנית המנהלים בבית הספר למנהל עסקים -אוניברסיטת בר-אילן.

דורון, אשר פיקד על מערך ההגנה האווירית וכיום עוסק בקידום ופיתוח עסקי בתחום הטכנולוגיה, עסק בהרצאתו המרתקת במשמעות של להיות מנהל בכיר, וחלק עם התלמידים תובנות משמעותיות בנוגע למאפיינים והאתגרים של ניהול, מנהיגות והובלת שינוי בעולם הבטחוני והעסקי.

- הרצאת אורח במסגרת סמינר "מנהיגים במגזר הציבורי" ניסים אלון, מנכ"ל לאומית שירותי בריאות
ניסים אלון, מנכ"ל לאומית שירותי בריאות
-

ניסים אלון, מנכ"ל לאומית שירותי בריאות, נפגש השבוע עם הסטודנטים בתכנית המנהלים במסלול למגזר הציבורי במסגרת סמינר המנהיגות בשירות הציבורי. הרצאתו המעניינת והמלמדת עסקה בשינויים העמוקים שהכניס בלאומית - תרבותיים, טכנולוגיים ותפיסתיים - ודרכם האיר היבטים שונים של ניהול ומנהיגות.

nisim alon

רון צור
-

רון צור, מי שהיה עד לפני זמן קצר הממונה על יישום הרפורמה בשירות הציבורי, התארח השבוע בסמינר מנהיגים של תכנית Executive MBA במסלול למנהלים מהמגזר הציבורי בבית הספר למנהל עסקים באוניברסיטת בר-אילן. הרצאתו שילבה חזון על ייעוד השירות הציבורי, תורה סדורה על מנהיגות והובלת שינוי, יחד עם דוגמאות מאירות עיניים מהרפורמה עליה היה אמון. ערב מעורר השראה, שנתן כלים מעשיים לתלמידי התכנית.

ron